Algemene Voorwaarden

Bezoekadres Filmzaal FilmHuisRaalte

Annahuis, De Plas 8, 8102 CS Raalte. De ingang is in de passage aan de achterkant van het Annahuis (passage van Domineeskamp naar Grotestraat).

Toegangskaarten bestellen via de website

Kaarten bestellen kan per film op de website van FilmHuisRaalte. Bij het bestellen van de kaarten wordt onderscheid gemaakt in kaarten met de standaardprijs van € 7,00 en in kaarten met de vriendenprijs van € 5,00. De vriendenprijs geldt uiteraard alleen voor diegenen met een vriendenpas. Bij de kassa van de filmzaal kunt u verzocht worden voor het aantal bestelde vriendenkaarten de bijbehorende vriendenpassen te tonen. Tijdens de bestelprocedure wordt ook administratief nagegaan of de vriendenprijs van toepassing is. Betaling van de kaarten bij voorkeur via iDeal. Betaling aan de kassa op de avond van vertoning is echter ook mogelijk. Betaling kan contant of met pin. Bij vragen of onduidelijkheden over uw bestelling, kunt u mailen naar info@filmhuisraalte.nl.

De na het bestellen ontvangen email is uw toegangsbewijs voor de in de email vermelde film, de email geldt ook als betaalbewijs als u de kaarten via de website heeft betaald en de email geldt als bestelbewijs als de kaarten aan de kassa worden afgerekend.  De email kan geprint of op uw mobiel worden getoond bij de kassa van de filmzaal.

Toegangskaarten kopen aan de kassa van de filmzaal

Op de avond van vertoning van de film kunnen kaarten vanaf 19:30 uur worden gekocht bij de kassa van de filmzaal in het Annahuis. Dit onder de voorwaarde dat er nog stoelen beschikbaar zijn. Betalen kan contant of pinnen.

Cadeaubon

Voor het verzilveren van een cadeaubon van FilmHuisRaalte kunt u het beste kaarten bestellen via de website en afrekenen aan de kassa van de filmzaal op de avond van vertoning. De waarde van de cadeaubon wordt dan verrekend met het nog verschuldigde bedrag voor het via de website bestelde aantal kaarten.

Uitverkocht

Op de website van FilmHuisRaalte wordt per film het aantal kaarten aangegeven dat nog beschikbaar is.