Algemene Voorwaarden

Bezoekadres Filmzaal

Annahuis, De Plas 8, 8102 CS Raalte. De ingang is in het steegje aan de achterzijde van het Annahuis.

Online reserveren

Het Filmhuis Raalte heeft de website aangepast en het is nu mogelijk om online kaartjes te reserveren en direct te betalen. Tijdens het reserveren is zichtbaar of er voor de filmvoorstelling nog kaartjes beschikbaar zijn of dat het is uitverkocht.
Diegene die problemen heeft met deze manier van kaartjes reserveren helpen wij graag. Stuur ons een mail (info@filmhuisraalte.nl) en wij helpen u met reserveren.

Toegangskaarten

Kaartverkoop online via onze website of aan de kassa op de filmavond.

Vrienden van FilmHuisRaalte krijgen op vertoon van de vriendenpas korting op de toegangsprijs. Betaling van de kaartjes bij voorkeur gelijktijdig bij uw online reservering via iDeal. Volg hierbij de aanwijzingen op de website.

Betaling aan de kassa blijft mogelijk. Betaling kan contanct maar ook met pin. Bij vragen aangaande de reservering kunt u mailen naar info@filmhuisraalte.nl.

U kunt uw bestelling (e-ticket overzicht) printen of tonen op uw telefoon.

Cadeaubon

Als u een cadeaubon van ons filmhuis heeft dan kunt u deze tonen bij de kassa in de zaal. Wel moet u online reserveren en gebruikt u de cadeaubon als betaling bij de kassa.

Kaartverkoop aan de kassa

Behalve online kunt u, vanaf een half uur vóór de voorstelling, op de filmavond een kaartje kopen. Hou er dan rekening mee dat de film al uitverkocht kan zijn vanwege het online reserveren.

Uitverkocht

Bij online reservering wordt het zichtbaar als de filmvoorstelling is uitverkocht.