Toegangskaarten

Toegangskaarten zijn per film te bestellen:

Kaarten kopen via de website

Kaarten zijn via de website te koop door op het tabblad Programma bij de film van uw keuze op de knop Lees meer/bestel kaarten te klikken.  Vervolgens klikt u op de knop Bestellen. Op het bestelformulier geeft u het aantal kaarten aan dat u wilt bestellen:

Kaarten Standaard (á € 7,00): aantal

Kaarten Vrienden   (á € 5,00): aantal

U vult uw contactgegevens in en maakt een (verplichte) keuze bij de betaalmethode. Uw bestelling is definitief na het indrukken van de knop Versturen.

U ontvangt vervolgens een email als bestel-, betaal- en toegangsbewijs voor het in de email bestelde aantal kaarten. Deze email dient u bij de kassa van de filmzaal als toegangsbewijs te tonen, dit mag op papier of op uw mobiel.  Aan de kassa kan tevens het verschuldigde bedrag van nog niet betaalde kaarten worden voldaan.

Kaarten kopen bij de filmzaal

Vanaf 19:30 uur zijn kaarten op de avond van vertoning te koop bij de kassa van de filmzaal in het Annahuis. Dit uiteraard onder de voorwaarde dat er nog kaarten beschikbaar zijn. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u aan kaarten van te voren te bestellen via de website waar per film wordt vermeld hoeveel kaarten nog beschikbaar zijn.

Kaarten reserveren via email

Kaarten reserveren kan per email. U stuurt een email naar info@filmhuisraalte.nl onder vermelding van de titel van de film, de datum van vertoning en het gewenste aantal kaarten. Uw reservering is definitief na ontvangst van een reserveringsbevestiging van FilmHuisRaalte. Gereserveerde kaarten moeten 30 minuten vóór aanvang van de film worden opgehaald.

Toegangsprijs

Een kaart voor de film kost standaard € 7,00. Vrienden van FilmHuisRaalte krijgen een korting van € 2,00 per kaart onder de voorwaarde dat de vriendencontributie van € 7,50 per filmseizoen is betaald. Bij de kassa van de filmzaal kunt u verzocht worden uw vriendenpas te laten zien.

Cadeaubon

FilmHuisRaalte heeft ook filmcadeaubonnen voor een avondje gezellig film kijken met na afloop een gratis drankje. De filmcadeaubon kost € 7,00 en is te koop bij de kassa van de filmzaal op een avond van filmvertoning. De cadeaubonnen zijn ook te koop bij de Bruna, Herenstraat 19, Raalte. Filmcadeaubonnen zijn onbeperkt geldig. Een cadeaubon wordt ingewisseld voor een filmkaart door een kaart te bestellen via de website met contante betaling aan de kassa óf direct aan de kassa van de filmzaal op de avond van vertoning van de film (mits de film niet is uitverkocht!).