Toegangskaarten

Kaarten zijn per film als volgt te bestellen:

Kaart verkoop via de website

Kaarten zijn via de website te bestellen door op de pagina Programma bij de film van uw keuze (knop “Lees meer en reserveer”) het te bestellen aantal kaarten op te geven. Per kaart wordt automatisch uitgegaan van de standaardprijs van € 7,00. Voor de vriendenkorting van € 2,00 per kaart kunt u per kaart aangeven of het om een vriend gaat, de vriendenkorting wordt dan automatisch in het eindbedrag verrekend. De bestellingsprocedure wordt vervolgd door op de knop “Bestellen!” te klikken. Daarna plaatst u uw bestelling definitief waarbij u de keus heeft de kaarten direct per bank te betalen of contant aan de kassa (pinnen is ook mogelijk) van de filmzaal op de avond van vertoning.  U ontvangt per email uw kaarten in de vorm van een bewijs van bestelling.  Deze email dient u bij de kassa van de filmzaal als toegangsbewijs te tonen, dit mag op papier of digitaal. Ter controle is het mogelijk dat u verzocht wordt uw vriendenpas te laten zien.

Kaart verkoop bij de filmzaal

Vanaf 19:30 uur zijn kaarten op de avond van vertoning te koop bij de kassa van de filmzaal in het Annahuis. Dit onder de voorwaarde dat er nog kaarten beschikbaar zijn. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u echter aan kaarten van te voren te bestellen via de website waar u per film kunt zien hoeveel kaarten er nog beschikbaar zijn.

Kaart reserveren via de email

Kaarten reserveren kan per email. U stuurt een email naar info@filmhuisraalte.nl onder vermelding van de titel van de film, de datum van vertoning en het gewenste aantal kaarten. Uw reservering is definitief na ontvangst van een reserveringsbevestiging van FilmHuisRaalte. Gereserveerde kaarten moeten 30 minuten vóór aanvang van de film worden opgehaald.

Toegangsprijs

Een kaart voor een film kost standaard € 7,00. Vrienden van FilmHuisRaalte krijgen een korting van € 2,00 per persoon. Bij het bestellen van kaarten via de website kan per kaart worden aangegeven of de vriendenkorting van toepassing is. Bij de kassa van de filmzaal kunt u verzocht worden uw vriendenpas te laten zien.

Cadeaubon

FilmHuisRaalte heeft ook filmcadeaubonnen voor een avondje gezellig film kijken met na afloop een gratis drankje. De filmcadeaubon kost € 7,00 en is te koop bij de kassa van de filmzaal op een avond van filmvertoning. De cadeaubonnen zijn ook te koop bij de Bruna, Herenstraat 19, Raalte. Filmcadeaubonnen zijn onbeperkt geldig. Een cadeaubon wordt ingewisseld voor een filmkaart door een kaart te bestellen via de website met contante betaling aan de kassa óf direct aan de kassa van de filmzaal op de avond van vertoning van de film (mits de film niet is uitverkocht!).