Toegangskaarten

Een toegangskaart voor een op het programma vermelde film, is als volgt te verkrijgen:

Reserveren via de website

Kaarten zijn via de website te reserveren door op de pagina Programma bij de informatie over de film van uw keuze de knop Reserveren te gebruiken. Vervolgens vult u het reserveringsformulier in met uw emailadres en het gewenste aantal kaarten. Laatste handeling is het gebruik van de knop Verzenden. Uw reservering is definitief na ontvangst van de reserveringsbevestiging van FilmHuisRaalte. Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de film worden opgehaald en betaald.

Reserveren via email

Kaarten zijn ook per email te reserveren. U stuurt een email naar info@filmhuisraalte.nl onder vermelding van de film van uw keuze en het gewenste aantal kaarten. Uw reservering is definitief na ontvangst van de reserveringsbevestiging van FilmHuisRaalte. Gereserveerde kaarten moeten uiterlijk 15 minuten vóór aanvang van de film worden opgehaald en betaald.

Kaartverkoop bij De Parabool

Kaarten zijn te koop bij de balie van De Parabool in het Kulturhus in Raalte. De Parabool is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 9.30 tot 15.30 uur.

Kaartverkoop bij de filmzaal

Vanaf 19.30 uur zijn kaarten op de avond van vertoning te koop bij de balie van de filmzaal in het Annahuis. Dit onder de voorwaarde dat er nog kaarten beschikbaar zijn.

Toegangsprijs

Een kaart voor een film kost € 7,00 per persoon. Vrienden van FilmHuisRaalte betalen op vertoon van hun vriendenpas € 5,00 per persoon. Wilt u ook vriend worden? U kunt zich aanmelden via het contactformulier op de website of door een mail te sturen naar info@filmhuisraalte.nl

Cadeaubon

FilmHuisRaalte verkoopt filmcadeaubonnen voor een avondje gezellig film kijken met na afloop een gratis drankje. Een filmcadeaubon heeft een waarde van € 7,00 en is te koop bij de balie van De Parabool in het Kulturhus in Raalte en tijdens de filmavonden bij de balie van de filmzaal in het Annahuis. Filmcadeaubonnen zijn onbeperkt geldig.